Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mind meghalunk!

Elnézést a hatásvadász címért, de sajna ez a gondolat jutott eszembe, mikor véghez vittem mentális Jackass tervem és megnéztem az elmúlt három nap M1-es híradóját. Nem túlzok, olyan volt, mintha szögbelövővel soroztam volna az agysejtjeim. Senki se próbálja ki otthon!

Mindenki tudja, hogy mi a feladata a közmédiának, de csak egyvalaki szarik erre magasról: a közmédia. Évi 80 milliárd forintból működő halál gagyi propaganda gépezet, a függetlenség és objektivitás amúgy is molyrágta leplével bebugyolálva.

média közmédia terror Jackass

Tovább

Vona Gábor nem rasszista, de a rasszista Vona Gábor

Tegnap a Jobbik tüntetett a bevándorlás és a terrorizmus ellen, ahol Vona Gábor is beszédet mondott. Elmondta, hogy "a bevándorlók nem terroristák", pedig én korábban azt állítottam, hogy a Jobbik így gondolja (amellett, hogy felhívtam a figyelmet a butítás veszélyeire).

Most megkövethetném magam, csak sajnos a Jobbik elnöke folytatta a mondatot….

Jobbik félelem és reszketés migránsok terror Vona Gábor

Tovább

A lájkkurvák is terroristák, ők is butítással kezdik 

Ami lassú folyamat, de nagyon hatásos és végül átcsaphat erőszakos tettekbe.

Begyűrűzött Európába a rettegés. A félelem már egy ideje itt volt, akkor jött, amikor a migránsok. De nem velük. A félelmet a szélsőséges gondolkodású, hatalomittas vezetőink gerjesztették politikai maszatolás közben, mert könnyebb feszültséget kelteni, mint a problémát megoldani. Ezek azok az emberek, akik most kéjesen nyalogathatják az egójukat, miközben mantrázzák:

Én megmondtam!

Tovább

A 12. dühös ember

blogavatar

Közéleti kirohanások terápiás kezelése.

Utolsó kommentek

Reblog