Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"NEM AKAROK 30 EZER FORINTÉRT MEGHALNI!"

Ahogy arról az Index beszámolt, durva dolog történhetett egy olvasójukkal, Dorkával, múlt pénteken. Ami még ennél is durvább az a közösség reakciója a hírre. De nézzük előbb, hogy mi is történt.

taxi erőszak Facebook közösségi média

Fojtogatás és harmincezres lenyúlás egy taxi lehányásáért?

Figyelem, frissítve a poszt végén!

Tovább

Mind meghalunk!

Elnézést a hatásvadász címért, de sajna ez a gondolat jutott eszembe, mikor véghez vittem mentális Jackass tervem és megnéztem az elmúlt három nap M1-es híradóját. Nem túlzok, olyan volt, mintha szögbelövővel soroztam volna az agysejtjeim. Senki se próbálja ki otthon!

Mindenki tudja, hogy mi a feladata a közmédiának, de csak egyvalaki szarik erre magasról: a közmédia. Évi 80 milliárd forintból működő halál gagyi propaganda gépezet, a függetlenség és objektivitás amúgy is molyrágta leplével bebugyolálva.

média közmédia terror Jackass

Tovább

Médiatudatosság? Hát az meg mi a rosseb?

2007-et írunk, nyár van, a zánkai strandon dolgozom, mint újságárus. Nagyon fasza meló, hiszen napi 8-9 órát a Balaton partján töltök a napernyőm alatt, jó időben (mikor esik az eső, nem nyitok ki, mert bár tény, hogy a nyomdafesték nem tűri a "csúnya" szavakat, de esőt még kevésbé szívleli, ez meg egy nyitott stand).

A mellettem lévő kisbolt, a strandcikkes bódé és a kürtöskalácsos eladóival családias a hangulat, folyik a cserekereskedelem közöttünk ezerrel: jégkrémért, sörért, kedvezményért újságolvasási lehetőség, a főnököm ajánlásával. Marha jó dolgom van. Egyszer csak odalép hozzám egy úriember, nézegeti az újságaimat majd megszólal:

- Magának csak ilyen baloldali hetilapjai vannak?

Tovább

A 12. dühös ember

blogavatar

Közéleti kirohanások terápiás kezelése.

Utolsó kommentek

Reblog