Tegnap a Jobbik tüntetett a bevándorlás és a terrorizmus ellen, ahol Vona Gábor is beszédet mondott. Elmondta, hogy “a bevándorlók nem terroristák”, pedig én korábban azt állítottam, hogy a Jobbik így gondolja (amellett, hogy felhívtam a figyelmet a butítás veszélyeire). 

Most megkövethetném magam, csak sajnos a Jobbik elnöke folytatta a mondatot….

Jobbik félelem és reszketés migránsok terror Vona Gábor

 

Vona szerint “a bevándorlók nem terroristák, de a terroristák bevándorlók”, ami konkrétan nettó rasszizmus. Olyan ez mintha azt állítanám, hogy a jobbikosok nem hülyék, de a hülyék jobbikosok. De nem állítok ilyet, mert nem vagyok barom és megtanultam, hogy “sose szabad fullba tolni a kretént.” Viszont Vona nem tanulta meg, mert nem ez volt az egyetlen egetverő marhaság, ami tegnap elhagyta a száját:
 

  • Beszélt arról, hogy egyik ismerőse, egy szimpatizáns nem mer olyan helyre menni - a pénteki események óta -, ahol tömeg van, mert fél. Vona olyan Magyarországot szeretne, ahol az embereknek nem kell félniük, viszont
  • Nem sokkal később arról beszél, hogy a jelenlegi migránshelyzet, csak a jéghegy csúcsa és a bevándorlás fokozódni fog - ami igaz is -, de nem megy bele a kiváltó okaiba, helyette
  • Kijelenti, hogy a migráció egy szervezett folyamat, aminek számtalan felelőse van, de nem az a fontos, hogy kimutassuk, hogy kik azok, hanem
  • Az, hogy jönnek, jönnek és jönnek majd a bevándorlók, sőt igazából nem is jönnek, hanem lerohannak minket, de
  • Ne jöjjön ide senki, ha keresztény, ha nem, mindenki ott higgyen a saját vallásában, ahol van, mert
  • Aki ide jön Európába, az tutira nem menne haza, ha rendeződne az országában a helyzet, ami azért rossz, mert
  • A bevándorlók nem terroristák, de a terroristák bevándorlók!

Nagyvonalakban összefoglalva: a túlnépesedés, a globális felmelegedés, a víz- és élelemhiány és a terror fokozódó problémái - amik a népvándorlás okai, ha már a felelősöket keressük -  másodlagosak, Magyarországot és Európát lerohanták olyan emberek, akik soha a büdös életben nem lesznek képesek itt beilleszkedni. De azt, hogy Vona Gábor mégis mikor végezte el a Nostradamus Akadémiát azt nem tudjuk meg.

Vona Gábor, ha olyan Magyarországot szeretne, ahol az embereknek nem kell rettegniük, akkor Vona Gábor ne keltsen félelmet az emberekben, mert ez a terroristák célja(!) és nem lehet a Jobbik elnökének politikai eszköze!

A teljes beszéd egyébként itt tekinthető meg, nem emeltem ki minden verbális tökönszúrását Vonának, például az Európai Unióról alkotott egymásnak ellentmondó kijelentéseinek elemzését csak az erős idegzetűeknek hagyom meg.

A migránshelyzet probléma, nagyon súlyos probléma (szociális, biztonsági stb.), aminek a kezelésére a kvótarendszer csak egy félmegoldás, de még mindig jobb Vona “10 millió magyar védi az ország határait” víziójánál. 

Hihetetlen, hogy mennyire tudnak félni az emberek az ismeretlentől... 

Ha már bokán fosod magad a parától, akkor biztos, hogy a gyűlölködés a legjobb megoldás?