Merthogy körülbelül ennyi időbe telik elolvasni ezt a cikket, ami csak most, csak ma, csak NEKED 39.999 Ft + ÁFA helyett INGYEN lerántja a leplet és megmutatja, hogyan válj sikeres és egyben mocskosul gazdag emberré!

gazdagság pénzenergia lófaszt

 

Ne haragudj, de átbasztalak! Nem is adom én ezt az információt ingyen, mivel TE most éppen azzal fizetsz, hogy izgő-mozgó bannerek nyomulnak az arcodba, ott jobb oldalt (hacsak nincs reklámblokkolód). De NEKED ez még így sem kerül semmibe, viszont rögtön rámutattam arra, hogy bízhatsz bennem, mert én aztán igazán őszinte vagyok VELED.

Ám sajnos ez az 5 perc az életedből mégsem biztos, hogy elég lesz ahhoz, hogy elsajátítsd a GAZDAGGÁ VÁLÁS TITKÁT. Na nem mintha nem lenne erre elég 5 perc, csak van egy olyan érzésem, hogy TE nem is akarod ezt igazán. Egyszerűen nem érzem, hogy TE tényleg a GAZDAGSÁGRA vágysz.

De tegyünk egy próbát, ha a következő 4 kérdésből legalább egyre igennel válaszolsz, akkor elhiszem, hogy tényleg készen állsz arra, hogy bevonzd a PÉNZT. De ha nem, akkor ne is olvass tovább. Már rég elfogadtam, hogy egyszerűen vannak olyan emberek, akik szeretnek nyomorogni.

A kérdések:

  • Költöttél már el fejben lottónyereményt?
  • Jön a karácsony és neked lövésed sincs, hogy miből veszed meg az ajándékodat?
  • Utálod, hogy neked mindig sorban kell állnod míg a gazdagoknak nem?
  • Az ég kék?


Na jó, most megnyugtattál, mert ha még mindig itt vagy, akkor az egyik kérdésre biztosan igennel válaszoltál, ami azt jelenti, hogy megtetted az első lépést a GAZDAGSÁG felé vezető úton, ami Louis Vuitton táskákkal van kikövezve.

Hogy mi? NEKED nem kell olyan flancos táska? TE csak nem szeretnél  egyik hónapról a másikra élni és soha többet nem akarsz fizetési felszólítást látni? Hát ez így nem lesz jó kérlek!

Hidd el nekem, hogy nem megy ez kicsiben. Az átlag magyar egy bazinagy lakásra vágyik, havi egy millás fizura, egy fullos autóra, na meg minimum évi 2 nyaralásra (egy külföldön, egy belföldön). Hogy honnan tudom, hát szerinted mégis miért ezek a televíziós valóságshow-k és tehetségkutatók főnyereményei? Mivel ez kell a proliknak!

De TE nem vagy átlagos ugye? Hagyd meg ezeket a piti vágyakat a csóróknak. 

Egyszerűen ne gondolkozz úgy mint egy csóró és ehhez csak a következő szabályokat kell betartanod:

  • Ne spórolj! A félretett pénz csak álgazdagság, azt érezheted, hogy anyagi biztonságban vagy, de ez kamu. Egy gazdag ember fő tulajdonsága az, hogy költ, ez különböztet meg minket - és remélhetőleg hamarosan TÉGED is - a szegényektől.
  • Szükséged van rá! A csórók gyakran jöhetnek azzal, hogy erre vagy arra nincs is igazán szükségük, hogy egyszerűen csak rosszul lőtték be az igényeiket és ezek a hamis igények - amik nincsenek összhangban a pénztárcáik vastagságával - teszik őket boldogtalanná.  De TE tudod, hogy a pénz boldogít, így ne dőlj be nekik. Vásárolj, szórd a pénzt, mert megteheted, egy gazdag ember megteheti.
  • Sosem elég! Nincs olyan, hogy mindened megvan. A pénzből sosem elég. TE vagy már a leggazdagabb? Ha nem, akkor tudod mi a dolgod. Legyél TE az!
  • Ne dolgozz! Láttál már gazdag embert dolgozni? Na ugye! A gazdag ember nem dolgozik, hanem a gazdag embernek dolgoznak mások. Nem is kell erről többet mondanom, mert nyilvánvaló.

gazdagság pénzenergia lófaszt

Ezeket a szabályokat szigorúan be kell tartanod, ahhoz hogy GAZDAG, s így BOLDOG légy. Valamint be kell szerezned a Még 5 perc a gazdagságig című könyvem (árak és további információk: money@rich.com)

Most azt gondolhatod, hogy “ez megint csak valami kamu lehúzás”, de nem az, és ezt egy nagyon egyszerű példával bizonyítani is tudom.

Van egy sikerkönyvem, melynek címe:  Gyomor Titok - 5 egyszerű lépés, azért hogy soha többet ne kelljen éhezned. Ez a könyvem már 200.000 embernek segített. Erre mit csinál az a nyomorult Vöröskereszt vagy bármelyik segélyszervezet? Ételt oszt különböző helyeken a rászorulóknak és ezt hívják ők önzetlen segítségnek. Miközben az én könyvem nem csak egy random ebéd erejéig, hanem teljesen felszámolná az éhezést, csak most, akciósan potom 9.990 forint plusz áfáért.

Tudom, hogy ez nagyon megdöbbentett TÉGED, akárkinek elmesélem ezt a sztorit a reakció mindig az, hogy könnyes szemmel kérdezik tőlem: Miért vagy te ilyen jó az emberekhez?

Mert szeretek adni, ez az ami éltet és azok a történetek, amiket azok mesélnek, akiken már segítettem!

Itt van például Béla esete, aki először olvasta eme posztom:

Korábban kétségeim voltak az ilyen írásokkal, melyek hangzatos címei a gyors meggazdagodást hirdették, de mikor ezt elolvastam megváltozott az életem. De ne haragudjanak most mennem kell, mert a cselédem megint két bubis ásványvizet csinált nekem, 3 bubis helyett. ARANKAAA…

Béla (39), eddig szegény, de most már gazdag ember

Legyél TE is Béla. Mi mindannyian Bélák lehetünk!

 Akik tényleg komolyan gondolják, hogy GAZDAGOK szeretnének lenni és soha többet nem akarnak minimálbérből tengődni, azoktól már csak egy kattintásra van a PREMIUM BRONZE,  PREMIUM SILVER és a PREMIUM GOLDönfejlesztő csomagom, mert szükséged van arra, hogy képezd MAGAD. Egyszerűen fel kell készülnöd a GAZDAGSÁG bódító élményére! 

Végül arra kérnélek KEDVES OLVASÓ, hogy ne legyél önző! Megtehetném én is, hogy a feljebb olvasható titkokat, amik a GAZDAGSÁGHOZ, és így egyben egy BOLDOGABB élethez vezetnek, elrejtem a nagy nyilvánosság elől - nem véletlen, hogy a hazug médiában sohasem olvashatsz ilyenekről -, de én mint ahogy már mondtam: SZERETEK ADNI. 

Adakozz TE is és oszd meg ezt a cikket, mert: Olyan Magyarországot szeretnék, ahol 10 millió GAZDAG és BOLDOG ember él, mert egyedül szürcsölni a 45 éves whiskey-met a klubban baromi unalmas!

Köszönöm a figyelmet!

Nagy Norbert
gazdagság tréner, siker coach, grafológus, felzárkóztató specialista, blogger és nem utolsó sorban GAZDAG EMBER